MyStudio fotografie


Ericaweg 31 1251 WJ Laren
035-8875626 Klik om te bellen

Profielfoto's die Jou Weerspiegelen
Kinderen in Focus: Betoverende Fotografie
Jouw Leven, Mijn Lens: Zwangerschap & Babyfoto's

Over MyStudio fotografie

Hoi allemaal! Ik ben Hellen, een gepassioneerde fotografe en eigenaresse van MyStudio Fotografie. Ik ben gespecialiseerd in het vastleggen van bijzondere momenten in het leven van jonge gezinnen en individuen. Mijn focus ligt voornamelijk op zwangerschapsfotografie, babyfotografie, kinderfotografie en profielfotografie.

MyStudio Fotografie is sinds 2005 actief en heeft inmiddels een schat aan ervaring opgebouwd. Ik ben er trots op dat ik al zoveel mooie momenten heb mogen vastleggen en dat ik mensen heb kunnen helpen om deze momenten voor altijd te koesteren.

Ik geloof dat het vastleggen van emoties en herinneringen essentieel is voor het creëren van waardevolle en blijvende herinneringen. Bij MyStudio Fotografie werk ik met veel enthousiasme en toewijding aan het maken van foto's die deze emoties en herinneringen tot leven brengen. Ik ben altijd op zoek naar de perfecte compositie en het ideale moment om zo de mooiste foto's te maken.

Naast de shoot zelf, besteed ik veel aandacht aan het bewerken van de foto's. Hierbij zorg ik ervoor dat elke foto tot in de puntjes is afgewerkt. Op die manier kan ik ervoor zorgen dat elke klant een uniek en persoonlijk resultaat krijgt dat perfect past bij de emoties en momenten die tijdens de shoot zijn vastgelegd.

Neem gerust een kijkje op mijn Instagram-pagina's @mystudio.portraits en @mystudio.fotografie om meer foto's te bekijken en om op de hoogte te blijven van mijn laatste werk en aanbiedingen. Of je nu op zoek bent naar een zwangerschapsshoot, babyfoto's, kinderfoto's of een profielfoto, bij MyStudio Fotografie ben je aan het juiste adres. Ik kijk er naar uit om jouw bijzondere momenten vast te leggen!

Foto's

zwanger-baby-kind-profiel

MyStudio fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Fotostudio

Soorten fotografie

Groepsportretten
Interieurreportages
Kinderportretten
Portretten
Productfotografie

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Digitale media
Fotobewerking
Vormgeving

Team

Onze locatie

MyStudio fotografie


Ericaweg 31 1251 WJ Laren
035-8875626 Klik om te bellen