Noorderblik


Pieter Sipmawei 29 8915 DZ Leeuwarden
06 43730187 Klik om te bellen

Over Noorderblik

Fotostudio Noorderblik, Leeuwarden.

Gevestigd in Leeuwarden heeft fotostudio Noorderblik hun eigen - en gemakkelijk bereikbare - professionle fotostudio. Met specialistie in portret, reclame, bedrijfs en hoogwaardige productfotografie. Ook bieden zij totaal oplossingen voor fotografie met grafische toepassingen en drukwerk.

De fotografen van fotostudio Noorderblik zijn opgeleid aan de foto-academie en kunst-acadmie waardoor technische vaardigheden als kunstzinnige ideeën elkaar versterken.

De landelijke opdrachtgevers zijn o.a. met productfotografie 'Het Fries Museum' (catalogie van tentoonstelling 'Sitsen'), documentair 'Gemeente Leeuwarden' (Boek 'Oost-Indische buurt' (woonrenovatie project)), reclame 'Techno Horeca' (gehele bedrijfsvoering in fotografie en grafische uitingen) en historische locatie 'Nationaal Comité 4&5 mei' (erfgoed uit de 2de wereldoorlog). Ook hebben zij in eigen beheer fotografisch gedocumenteerd de overblijfselen uit de eerste werleldoorlog (100 jaar later) met als titel 'Stille Getuigen'.

In de fotostudio worden ook cursussen en workshops gegeven. Van basiscursus tot gevorderden en workshops in o.a. studio- en portretfotografie. 

Regelmatig is hun werk ook te bezien in exposities in binnen als buitenland. Dit vrijwerk bevat veelal portret, fine-art en historische locatie fotografie.

Fotostudio Noorderblik, Leeuwarden.

Foto's

Zwart

Noorderblik in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Fotostudio

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Boudoirfotografie
Dierenfotografie
Fine Art fotografie
Glamourfotografie
Industriële fotografie
Interieurreportages
Locatiefotografie
Modefotografie
Portretten
Productfotografie
Reclamefotografie
Reisreportages
Workshops fotografie

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Digitale media
Fotobewerking
Fotoretouche
Grafische vormgeving
Inlijstservice
Verhuur studio
Vormgeving

Onze locatie

Noorderblik


Pieter Sipmawei 29 8915 DZ Leeuwarden
06 43730187 Klik om te bellen