Onderwaterfotograaf Cor Kuyvenhoven


71 Jacob Reviusstraat 71 Jacob Reviusstraat 2394 VL Hazerswoude-rijndijk
06 24686879 Klik om te bellen

Over Onderwaterfotograaf Cor Kuyvenhoven

Onderwaterfotograaf Cor Kuyvenhoven

Onderwaterfotografie is de specialisatie van Cor Kuyvenhoven. Vooral mensen onderwater fotograferen vind Cor leuk om te doen. Iedereen kan model zijn onderwater. Het enige wat je nodig hebt is een zwemdiploma. Cor verteld je wat je wel en niet moet doen om samen een mooi beeld te maken. Je hoeft niet heel lang onderwater te kunnen zwemmen. Ongeveer 10 seconden is voldoende. Wat je wel moet kunnen is dit meerdere keren herhalen voor het beste resultaat.

Wat heel belangrijk is dat je je geen bolle wangen maakt en je ogen open houdt. Anders ziet dat er niet heel erg mooi uit. Van te voren wordt dit met je besproken door middel van een telefoon gesprek of door middel van videobellen. Wat je dan kunt doe is voordat je aan de onderwatershoot begint het een en ander uitproberen in een zwembad. Het is belangrijk om je eerst te leren kennen zodat alles goed uitgelegd kan worden. Hoe meer vertrouwen hoe mooier de onderwaterfoto's worden.

De onderwaterfoto's worden in de zomer in helder Nederlands water gemaakt. In de winter kan dit in een zwembad. Nadeel van een zwembad is dat deze gehuurd moet worden en dit extra kosten met zich mee brengt. Voordeel is dat het water lekker warm is en niet snel gewerkt en gefotografeerd hoeft te worden.

Mocht je meer willen willen weten of voorbeelden van onderwaterfoto's zien dan kun je hier kijken:

www.corkuyvenhoven.nl/

www.corkuyvenhoven.nl/dt_gallery/onderwater-fotoshoot/

Foto's

Stelletje onderwater naakt

Onderwaterfotograaf Cor Kuyvenhoven in het kort

Soort fotograaf

Onderwaterfotograaf

Soorten fotografie

Onderwaterfotografie

Locatie

Op locatie

Onze locatie

Onderwaterfotograaf Cor Kuyvenhoven


71 Jacob Reviusstraat 71 Jacob Reviusstraat 2394 VL Hazerswoude-rijndijk
06 24686879 Klik om te bellen