OpdeFoto


Pinksterbloem 58 9302 BC Roden
084 - 868 94 99 Klik om te bellen

Over OpdeFoto

Evenementenfotografie krijgt een steeds belangrijkere en meer functionelere rol in de wereld van evenementen. Met een foto kunt u uw bezoekers uw evenement opnieuw laten beleven. En door middel van de promotiemiddelen via een foto, kunt u uw merk of product promoten via uw bezoekers en zo een volledig netwerk aanspreken waar u in eerste instantie geen toegang tot had middels uw evenement. Veel van onze gemaakte foto's worden door de afgebeelde personen daags na het evenement geplaatst op openbare websites als Twitter, InstaGram, MySpace en FaceBook. Hiermee ontstaat een sneeuwbaleffect waarbij het bereik per foto aanzienlijk vergroot zal worden.

Fotografie is de basis van vrijwel al onze dienstverleningen. Met zo’n 30 freelance fotografen verspreid over Nederland zijn wij in staat om voor u de juiste dienst aan te leveren. Naast deze 30 freelance fotografen maken wij regelmatig gebruik van stagiaires en studenten, met een vaardigheid in fotografie, zodat wij ook de grootste evenementen voor u kunnen verzorgen. Wij werken enkel met kwalitatieve apparatuur om elke klus vakkundig aan te pakken.

Aangezien een evenement organiseren al druk genoeg is voor u nemen wij u graag de zorg van kwalitatief hoogwaardige foto’s uit handen. Met ruim 8 jaar ervaring weten onze fotografen wat er van hun verwacht wordt. Zij zullen ook altijd voor de aanvang van het evenement aanwezig zijn om met u de laatste details door te nemen. Tijdens het evenement zullen de fotografen zo onopvallend mogelijk te werk gaan en toch opvallen met de gemaakte beelden.

Het resultaat kan ter plaatse worden verwerkt, direct als afdruk of bijvoorbeeld binnen 24 uur online worden gezet op uw eigen website of op een aparte pagina binnen onze site, aangepast aan uw huisstijl. Waar u ook voor kiest, u zult altijd contact hebben met een persoonlijke case-manager die volledig op de hoogte is van uw wensen en eisen.

Als het aankomt op maatwerk beschikken wij over een creatief team met o.a. programmeurs, fotografen en grafisch ontwerpers die met u aan de slag kunnen gaan om uw project op maat te realiseren.

OpdeFoto in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Fotostudio

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Evenementen
Groepsportretten
Persfotografie
Reclamefotografie

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Digitale media
Fotobewerking
Fotohokjes
Verhuur van apparatuur
Videoreportages
Vormgeving

Onze locatie

OpdeFoto


Pinksterbloem 58 9302 BC Roden
084 - 868 94 99 Klik om te bellen