Panovi


De Roef 20 4941 RD Raamsdonksveer
+31 85 30 38 613 Klik om te bellen

Over Panovi

Jacques Yasemin fotografeert en maakt bedrijfsfilms voor bedrijven in Raamsdonksveer en heel Nederland. De mensen, producten, reclame, portretten, locaties en de sfeer. Als u opzoek bent naar een bevlogen fotograaf of op zoek bent naar een boeiende bedrijfsfilm, dan bent u bij panovi aan het juiste adres. Mijn vakmanschap is gebaseerd op een behoorlijke werkervaring van jaren. Naast het maken van bedrijfsfilms en fotografie houd Jacques Yasemin en panovi zich ook bezig met 360 graden fotografie voor bedrijven en onder anderen Google Maps. Als Gecertificeerd Google Fotograaf hou ik me bezig met het maken en plaatsen van bedrijven in Google Maps. Met mijn fotografie en bedrijfsfilms ondersteun ik bedrijven bij hun marketingactiviteiten. Wilt u een mooie bedrijfsreportage / bedrijfsfilm of sprekende fotografie in uw personeelsblad, website, reclamecampagne of mooie productfoto’s?

Ik werk snel ben flexibel en hou van uitdagingen. Ik werk altijd toe naar een persoonlijk en karakteristieke uitstraling.Daarbij probeer ik de balans te vinden tussen meedenken met de klant en mijn eigen inbreng, die gestoeld is op eigen ervaring en expertise. Mijn doelstelling is het creëren van toegevoegde waarde.

Opleidingen:

Jacques Yasemin heeft de vakopleiding voor de fotografie cum laude doorlopen, en is dan ook succesvol afgestudeerd aan de Nederlandse fotovakschool in Boxtel. Daarnaast heeft hij kunstgeschiedenis gestudeerd en nog een hbo opleiding fotografie en grafisch vormgeven gevolgd aan de kunstacademie in België.

Foto's

logo

Panovi in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Groepsportretten
Hoogtefotografie
Locatiefotografie
Locatiefotografie
Luchtfotografie
Modefotografie
Portretten
Productfotografie
Reclamefotografie

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking
Vormgeving

Onze locatie

Panovi


De Roef 20 4941 RD Raamsdonksveer
+31 85 30 38 613 Klik om te bellen