Panthera Visual Media


St.-Laurensdreef 21 3565 AJ Utrecht
31307271740 Klik om te bellen

Over Panthera Visual Media

Waarom is Panthera Visual Media de beste keuze voor jou?

Binnen Panthera Visual Media is een aantal zeer ervaren en professionele fotografen actief die organisaties helpen hun boodschap visueel over te brengen en voor particulieren om hun mooie herinneringen vast te leggen. Dit doet Panthera door foto’s te maken, maar ook door anderen de finesses van dit mooie vak te leren.

Meer over Panthera Visual Media:

Panthera houdt er van om mooi werk te maken. Werk dat het gevoel geeft echt te leven, te laten zien wat gezien zou moeten worden. Hun doel is essentie vast te leggen in beelden. Het beeld vertelt daardoor wat overgebracht moet worden. Of het nu om bedrijfsfotografie, reclamefotografie, productfotografie, portretten of beeldmerkverwerking gaat.

Wat kan Panthera Visual Media je bieden?

Panthera maakt dolgraag professionele foto’s voor u of leert u graag hoe u dit zelf kunt doen. Fotograferen is haar passie en zij nemen dan ook alle opdrachten heel serieus. Samen bespreken ze met u wat u voor ogen heeft en Panthera brengt haar ervaring in om samen iets prachtigs te maken. Een ervaring gebaseerd op het werk van meer dan dertig jaar voor modemerken, organisaties en particulieren.

Verder beschikt Panthera Visual Media over een ruime database gevuld met fotomodellen. Deze fotomodellen kunnen worden gebruikt voor de productie van maatwerk gerichte opdrachten.

Wie gingen je voor?

Panthera heeft opdrachten uit mogen voeren voor de productie van (bekende) websites, webshops, reclame materiaal, portretten, productfotografie, portfolio voor acteurs en modellen en ga zo maar door. Daarnaast organiseert Panthera regelmatig fotografiecursussen voor professionals en (beginnende) amateur fotografen. 

Foto's

Modefotografie

Panthera Visual Media in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Fotostudio
Zakelijke fotografie

Soorten fotografie

Architectuurreportages
Bedrijfsreportages
Boudoirfotografie
Fine Art fotografie
Glamourfotografie
Industriële fotografie
Landschapsfoto’s
Modefotografie
Portretten
Productfotografie
Reclamefotografie
Workshops fotografie

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Digitale media
Fotobewerking
Fotoretouche
Vormgeving
Webdesign

Onze locatie

Panthera Visual Media


St.-Laurensdreef 21 3565 AJ Utrecht
31307271740 Klik om te bellen