persbureau janspoelstra.nl


Hoge Miedeweg 11b 9163 JS Nes ameland
06 22378553 Klik om te bellen

Over persbureau janspoelstra.nl
Wij verzorgen fotografie voor dag- en week-bladen en andere periodieken in Nederland.
In de Telegraaf, het AD, Leeuwarder Courant, Dockummer Courant, Limburgs Dagblad, Brabants Nieuwsblad/de Stem, de Gelderlander, de Stentor, Friesland Post, Noorderland, Elsevier Publishing en meer, staan onze foto's.


De mooiste dag in uw leven
Bruidsfotograaf Jan Spoelstra verzorgt de fotografie op de mooiste dag in uw leven. Van de huwelijkssluiting op de gemeentelijke locatie, de kerkelijke inzegening en een sfeerreportage op één van de mooie plekjes van het eiland Ameland. Het resultaat is de volgende dag al zichtbaar middels een website speciaal voor u. Vrienden, familie en kennissen die niet aanwezig konden zijn, genieten op deze wijze van de feestelijkheden. Een compleet bruidsalbum behoort ook tot de mogelijkheden. Hiervoor gebruiken wij albums van het merk Henzo. Een kaartje versturen met een foto van het feest: drie werkdagen later liggen ze bij u in de bus. Dit alles is te bespreken in het voorafgaande kennismakingsgesprek, welk ik graag met u zal maken. Enkele trouwreportages kunt u bekijken op


Groepsportret op uw vakantie eiland
Een herinnering aan een familieweekend op het waddeneiland Ameland. Zomaar of ter gelegenheid van een zilveren of gouden huwelijk.
Fotograaf Jan Spoelstra maakt uw samenzijn tot een familieportret. Een foto met zijn allen en foto’s van bijvoorbeeld de afzonderlijke leden. De fotosessie vindt plaats op één van die fraaie locaties ergens op het eiland. Bij het zeldzame slechte weer is er een binnenlokatie voorhanden.
Van de resultaten wordt een website gemaakt, waarna u rustig thuis die opnamen kunt kiezen waarvan u een afdruk wilt hebben. De basis opnamen zijn in kleur. Zwartwit of een resultaat in sepia behoren tot de mogelijkheden. Het afdrukformaat gaat tot kamerbreed. Ook op canvas kan er een blijvende herinnering worden gemaakt.

persbureau janspoelstra.nl in het kort

Soort fotograaf

Fotojournalist

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Groepsportretten
Industriële fotografie
Interieurreportages
Kinderportretten
Landschapsfoto’s
Locatiefotografie
Luchtfotografie
Natuurfotografie
Pasfoto’s
Portretten

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Digitale media
Fotobewerking
Inlijstservice
Videoreportages
Vormgeving

Onze locatie

persbureau janspoelstra.nl


Hoge Miedeweg 11b 9163 JS Nes ameland
06 22378553 Klik om te bellen