Petra Muilenburg Fotografie


Brahmsstraat 123 2901 JE Capelle aan den IJssel
0102203465 Klik om te bellen

Over Petra Muilenburg Fotografie

Bij Petra Muilenburg Fotografie staat u er goed op!

Niet alleen als het gaat om een goed beeld zijn wij u van dienst. Velen van ons vinden het maken van een portretfoto een noodzakelijk kwaad. Daarom nemen we bij Petra Muilenburg Fotografie de tijd om samen tot een goed eindresultaat te komen.

Meer over Petra Muilenburg Fotografie:

Bij zo'n aanpak behoort het verdiepen in uw wensen. Graag neem ik dan de tijd voor een persoonlijk gesprek, telefonisch of in mijn studio. Zo kunnen we samen goed op een rij zetten waar het beeld volgens u aan moet voldoen. Of het nu gaat om een familieportret of bedrijfsprofiel foto, samen maken we het resultaat. Deze werkwijze vind u ook in de andere producten zoals cursussen en workshops. Aandacht voor en de persoonlijke aanpak staan hier voorop.

Samen maken we een kunstwerk

Tijd voor een kunstzinnig portret? Kijk dan wat wij te bieden hebben in de categorie "Anders belicht". Naast de bekende portret op locatie of in de studio bied ik ook de mogelijkheid om van uw portret een kunstwerk te maken. Geen digitale bewerkingen, maar u als onderdeel van het (kunst)proces. Hoe? Dat leg ik u graag uit op mijn webpagina!

Wie gingen u voor?

Lokaal is de studio gespecialiseerd in kinder- en baby pasfoto's. Diverse klanten zijn al via onze gemeente doorgestuurd naar mijn locatie. Ook voor dergelijke foto's neem ik graag de tijd voor een goed eindresultaat. Indien mogelijk zorgen we niet alleen voor de officiële pasfoto, maar ook voor een set leuke, lachende. De klanten ervaren de studio als een rustige plaats voor de pasfoto's en zijn meer dan tevreden over de eindresulaten.

Foto's

Van foto naar kunstwerk

Petra Muilenburg Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Fotostudio

Soorten fotografie

Familiefotografie
Groepsportretten
Kinderportretten
Locatiefotografie
Modefotografie
Pasfoto’s
Persfotografie
Portretten
Productfotografie
Workshops fotografie

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Digitale media
Fotobewerking
Fotoretouche
Inlijstservice

Onze locatie

Petra Muilenburg Fotografie


Brahmsstraat 123 2901 JE Capelle aan den IJssel
0102203465 Klik om te bellen