Photo L' ecole


Robert Kochlaan 1 7415 EM Deventer
0570626246 Klik om te bellen

Over Photo L' ecole

Schoolfotograaf Photo l’ecole op jouw school?
Een perfect geplande schoolfotografie dag, professionele schoolfotograaf en de beste service voor ouders en scholen. Wij fotograferen al jaren met veel enthousiasme op veel basisscholen, middelbare scholen, speciaal onderwijs, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen in heel Nederland. En dat zie je terug in de kwaliteit van onze schoolfoto’s.

Basisonderwijs
Een goed geplande en ontspannen schoolfotografie dag met als resultaat mooie en vooral spontane schoolfoto’s. De gemaakte foto’s bieden wij online aan in onze webshop waarin leuke foto artikelen voor de ouders staan.

Voortgezet onderwijs
Professionele schoolfotografie voor het voortgezet onderwijs. Goed geplande schoolfotografie dag en zeer snelle levering van de foto’s voor de administratie en schoolpassen. Dat zijn dingen die wij belangrijk vinden!

Perfecte planning
Duidelijke afspraken, een perfecte planning en professionele schoolfotografen. Zo zorgen wij ervoor dat iedere schoolfotografie dag goed geregeld is.

Schoolfotodag
Met aandacht voor de kinderen en leerlingen en door het gebruik van de nieuwste technieken maken wij schoolfoto’s waar ouders blij van worden.

Bestellen
Ouders krijgen een inlogkaart met daarop een inlogcode en wachtwoord waarmee ze eenvoudig in de webshop de schoolfoto’s kunnen bekijken, bestellen en betalen.

Gemak voor school
Wij ontlasten de scholen volledig, met onze eigen productie- en service afdeling zijn wij het aanspreekpunt voor de ouders. Wel zo prettig geregeld.

Speciale wensen of een eigen idee voor een fotostijl? Laat van je horen! We denken graag met jullie mee. Neem contact met ons op of vraag meer informatie aan.

Foto's

Photo L' ecole in het kort

Soort fotograaf

Schoolfotografie

Soorten fotografie

Groepsportretten
Kinderportretten
Portretten

Locatie

Op locatie

Onze locatie

Photo L' ecole


Robert Kochlaan 1 7415 EM Deventer
0570626246 Klik om te bellen