PragtPlaatjes Fotografie


Stelmaker 23 9321 KG Peize
06-10040865 Klik om te bellen

Pakkende foto's voor meer zichtbaarheid ondernemer
Specialist in profiel- en zakelijke foto's
Kennis van webbouwen; denkt mee in het hele proces

Over PragtPlaatjes Fotografie

Hallo, ik ben Elise Pragt en heb van mijn passie mijn beroep gemaakt!

PragtPlaatjes is gespecialiseerd in websitefotografie, profielfoto's, zakelijke portretten en reportages. Ben je ondernemer en wil je professionele foto's op je site voor een sterke identiteit? Ik draag bij aan jouw marketing en branding en denk op een commerciele manier met je mee hoe we jouw zichtbaarheid kunnen vergroten met persoonlijke en originele foto's.

Vermijd zoveel mogelijk stockfoto’s (standaard foto’s van internet) en zorg voor persoonlijk beeldmateriaal waarin jouw eigenheid te zien is. Daarmee onderscheid je je van je concurrenten!

Zonder goede foto’s ben je niet zichtbaar en kloppen klanten ook niet bij je aan. Ik maak beelden die echt iets over jou vertellen, die in één oogopslag laten zien wie je bent, wat je te bieden hebt en waar je voor staat… jouw verhaal.

Mensen willen graag het gezicht achter het bedrijf zien, dat schept vertrouwen. Ook de tekst en de foto's moeten op elkaar aansluiten en elkaar versterken, de bezoeker moet geraakt worden, dáár zit de kracht van mijn fotografie.. ik help je er graag mee.

Denk aan fotowerk voor je website van je dienst of produkt en actiefoto's van jou en je personeel (o.a. headerfoto's). Een map met foto's (je eigen beeldbank!) die je direct voor ieder moment kan inzetten voor je website, social media, vakblad of krant is onontbeerlijk voor iedere ondernemer. Heb je een zakelijk netwerk, laat dan een eerste én goede indruk achter!

Ik ben in het bezit van een mobiele studio waarmee ik op locatie b.v. profielfoto's of een mooi portret kan maken.

Een fotoshoot met je familie, vrienden of collega’s behoort ook tot de mogelijkheden. Op een mooie locatie, met natuurlijk licht, in een ongedwongen sfeer creëert PragtPlaatjes een waardevolle herinnering! Visagie is eventueel bij te boeken.

Mijn werk is minimalistisch, puur en expressief!

Foto's

PragtPlaatjes Fotografie

PragtPlaatjes Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Mobiele studio
Zakelijke fotografie

Soorten fotografie

Architectuurreportages
Bedrijfsreportages
Familiefotografie
Groepsportretten
Industriële fotografie
Interieurreportages
Landschapsfoto’s
Natuurfotografie
Portretten
Reclamefotografie
Theaterfotografie
Woningfotografie
Workshops fotografie

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking
Fotoretouche
Vormgeving

Certificeringen

Fotoacademie Groningen 2007, Portretfotografie 2009 Kunstencentrum Groningen, Landschapsfotografie 2009 Kunstencentrum Groningen

Onze locatie

PragtPlaatjes Fotografie


Stelmaker 23 9321 KG Peize
06-10040865 Klik om te bellen