Reflection Photography


Bongweg 193 3192 NB Hoogvliet-Rotterdam
+31640220453 Klik om te bellen

Over Reflection Photography

Waarom is Reflection Photography de beste keuze voor jou?

My pictures will be a reflection of your life and will stay with you forever! Als fotografe ben ik altijd op zoek naar dat ene moment waarin jij helemaal jezelf bent. Dat is zeker bij portretfotografie heel belangrijk. Bij bruidsfotografie zijn juist die ongeplande momenten het leukst en op een dag dat veel langs je heen gaat door alle spanningen zijn mooie foto's een naslagwerk voor na je witte broodsweken en lang daarna.

Meer over Reflection Photography:

Reflection Photography is een eenmanszaak. Natasja Twickler is de fotografe die al jou bijzondere momenten vastlegt. Bij Natasja staat de klant voorop maar heeft wel een eigen stijl en visie. Het voornaamste doel is om de klant mooie foto's te kunnen bieden. Persoonlijke doelen voor Natasja zijn om met haar fotografie een groter publiek te bereiken.

Wat kan Reflection Photography je bieden?

Reflection Photography heeft (op dit moment) geen eigen studio. Wel kan ik gebruik maken van zogenaamde time-share fotostudio's op diverse locaties in het land. Veel van de opdrachten gebeuren op locatie bij de opdrachtgever en daarmee krijgen de foto's snel een eigen unieke feeling. Elke fotoshoot bij Reflection Photography is maatwerk, of je nu een basispakket afneemt of je shoot helemaal custom-made laat opzetten. Bij bijvoorbeeld boudoirfotografie neemt Natasja de tijd om kennis met je te maken en je op je gemak te laten zijn voordat de daadwerkelijke foto's worden gemaakt en die rust en dat gemak bij het model zie je terug in de foto's.

Wie gingen je voor?

De opdrachtgevers van Reflection Photography kunnen uit heel Nederland en zelfs daarbuiten komen. Ondanks dat Natasja een lokale onderneming heeft in Rotterdam en omstreken, ligt haar paspoort altijd klaar voor buitenlandse avonturen.

Foto's

Portretfoto model

Reflection Photography in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Fotojournalist

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Familiefotografie
Groepsportretten
Persfotografie
Portretten
Reisreportages
Rouwfotografie
Sportfotografie
Trouwreportages
Uitvaartfotografie
Zwangerschapsfotografie

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Digitale media
Fotobewerking
Fotoretouche

Artikelen

Workshop Bruiloftsfotografie ~ Natasja's Blog #2

Gister was het dan eindelijk zover, ik ging naar de workshop die mijn hubby voor mij geregeld had. Nadat de wekker veel te vroeg ging en de nodige koffie, was het tijd om in mijn groene monstertje te...

Onze locatie

Reflection Photography


Bongweg 193 3192 NB Hoogvliet-Rotterdam
+31640220453 Klik om te bellen