Rob Sebel Fotografie


Muntstraat 44 2165 VK Lisserbroek
0627061168 Klik om te bellen

Over Rob Sebel Fotografie

Waarom is Rob Sebel de beste keuze voor jou?

Emotie vastleggen is niet altijd even makkelijk, maar als gepassioneerd fotograaf gaat mijn hart juist uit naar het vastleggen van die emotie. Dit kan iedere emotie zijn. Van blijdschap tot een traan. Dat is de reden dat ik mij vooral bezighoudt met uitvaartfotografie en de fotografie van (sport)evenementen.

Meer over Rob Sebel:

Gepassioneerd fotograaf in het vastleggen van dat ene moment. Het is en blijft iets boeiends. Zaken die soms dagelijks aan je voorbij gaan komen in een foto opeens tot leven. Je ziet dingen die je anders niet zouden opvallen. Met nog een stukje beeldbewerking opvolgend, kan je vaak nog meer de focus leggen op dat mooie beeld en daarmee een blijvende herinnering creëren. Dat is wat mij blij maakt! Zeker met mensen is dat het geval. Bij een portret, uitvaart, maar ook bij het vastleggen van (sport) evenementen, onze mooie natuur, 'wildlife' of mooie stadsgezichten blijft fantastisch om te doen.

Wat kan Rob Sebel je bieden?

Het leven bestaat voor een groot deel uit gevoel en emotie en is iets waar ik mij heel goed in kan verplaatsen en wat ik mooi vind. Dat is ook de reden dat mijn passie daar ligt, het vastleggen van emoties.

Wie gingen je voor?

Mijn klanten zijn vaak maatschappelijk betrokken ondernemingen, die vaak ook emotioneel betrokken zijn bij de medemens. Dat is ook de reden dat ik mij regelmatig vrijwillig inzet voor bijvoorbeeld onderstaande partijen. - Fonds gehandicaptensport - Kanjerwens - Stichting All-infoundation

Foto's

Rob Sebel Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Fotojournalist
Zakelijke fotografie

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Evenementen fotografie
Glamourfotografie
Industriële fotografie
Natuurfotografie
Persfotografie
Portretten
Productfotografie
Rouwfotografie
Sportfotografie
Theaterfotografie
Uitvaartfotografie

Locatie

Afscheidsfotografie
Bij u thuis
In de studio
Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking

Onze locatie

Rob Sebel Fotografie


Muntstraat 44 2165 VK Lisserbroek
0627061168 Klik om te bellen