Rommen Bravenboer Fotografie


Katendrechtse Lagendijk 443 A 3082 GB Rotterdam
010-4101590 Klik om te bellen

Over Rommen Bravenboer Fotografie

 

Wie zijn wij?

 

Een uniek creatief duo: Jeroen Rommen is een fotograaf met een zeer breed portfolio, specialist op het gebied van mode- en portretfotografie en beeldbewerking. Ester Bravenboer is visagiste en verzorgt de haarstyling. Zij heeft veel ervaring met make-up voor commerciële en fashionshoots.

Fotografie, visagie en styling onder één dak, een unieke combinatie. Jeroen en Ester vullen elkaar perfect aan.

WAT DOEN WIJ?

Wij verzorgen zowel fotoshoots in onze eigen studio als op locatie voor zowel professionals als particulieren. Een groot voordeel van onze manier van werken boven die van anderen is, dat wij ook de visagie en de styling voor onze rekening nemen.

Wij verzorgen onder andere glamour- en beautyshoots, lingeriefotoshoots, portfoliofotoshoots voor modellen, castingfotoshoots voor dansers, musici en acteurs of portretfotografie voor je CV, LinkedIn en andere Social Media of website, duofotoshoots, tienerfotoshoots, fotoshoots voor vriendinnenfeestjes of Sweet 16-foto’s en kinderfoto’s.

WAT IS ONZE VISIE?

Visagie, styling en fotografie zijn bij ons nauw met elkaar verbonden, want samen is dit heel belangrijk voor het resultaat. Maar ook enorm belangrijk is de ontspannen sfeer. Onze klanten voelen zich bij ons altijd op hun gemak en dat is te zien op de foto’s!  Ook al ben je misschien geen professioneel model, toch zien de foto’s eruit, alsof je dat wel bent.

Wij luisteren goed naar jouw wensen. Jij geeft aan wat je wel of niet wilt. De kracht en de uitstraling van onze modellen vormen het uitgangspunt van ons werk.  Zo krijg je een heel natuurlijk resultaat.

Rommen Bravenboer Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Fotostudio

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Glamourfotografie
Modefotografie
Portretten
Productfotografie
Reclamefotografie

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking

Onze locatie

Rommen Bravenboer Fotografie


Katendrechtse Lagendijk 443 A 3082 GB Rotterdam
010-4101590 Klik om te bellen