Saartje Timmermans


Hobbendonkseweg 88 88 5283 HL Boxtel
06 51867758 Klik om te bellen

Over Saartje Timmermans

Ik ben Saartje en woon samen met mijn vriend Guido en hond Bruce in 't mooie, groene Boxtel, een hele fijne plek in Noord-Brabant, met een fijne ligging tussen Eindhoven en Den Bosch. Zolang ik me kan herinneren ben ik al bezig met fotografie en het mooie hieraan vind ik de herinnering. 'T moment dat je oude foto's ziet en denkt 'O ja'. Daarnaast vind ik het leuke aan fotografie, dat je totaal anders naar je omgeving gaat kijken. Er zit zoveel moois in kleine details.

Ik ben gespecialiseerd in familie-, newborn- en zwangerschapsshoots en het liefst shoot ik buiten op een mooi plekje in de natuur. Hierbij houd ik van het maken van spontane foto's.. We lopen gezellig een stukje door het bos en ik stel altijd voor om te doen wat je normaal ook zou doen. Let vooral niet teveel op mij, dan krijg je vaak de leukste foto's. 

Misschien wil je graag een zakelijk portret, een leuke foto met je huisdier of zoek je nog een fotograaf voor op je housewarming of gender reveal party. Geen enkel probleem, stuur me even een berichtje! Ik sta overal voor open en ik houd van nieuwe ideeën.

Let's make memories

Foto's

Saartje Timmermans in het kort

Soort fotograaf

Foto bewerking / afwerking
Fotograaf
Zakelijke fotografie

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Familiefotografie
Geboortefotografie
Loveshoot
Newbornfotografie
Portretten
Zwangerschapsfotografie

Locatie

Bij u thuis
Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking
Vormgeving

Onze locatie

Saartje Timmermans


Hobbendonkseweg 88 88 5283 HL Boxtel
06 51867758 Klik om te bellen