Sajet Fotografie


Wijdehof 38 3075 DT Rotterdam
06-46045006 Klik om te bellen

Over Sajet Fotografie

Waarom is Sajet Fotografie de beste keuze voor jou?

Bruidsfotograaf, gezinsfotograaf en huisdierenfotograaf in Rotterdam en omstreken. Foto's in warme, pure en natuurlijke kleuren tijdens een ongedwongen fotoshoot. Sajet fotografie neemt de tijd om je te leren kennen en de foto's volledig aan te laten sluiten op jouw karakter. Persoonlijke benadering staat bij alles voorop.

Meer over Sajet Fotografie:

Anita Sajet is fotograaf achter Sajet Fotografie. Haar persoonlijke benadering en gevoel voor detail staat centraal in haar fotografie. Anita is een natuurmens, dierenliefhebber en down-to-earth. Dit is haar kracht en bepaalt volledig de stijl van de fotografie. Sajet Fotografie neemt de tijd voor jou en daardoor neemt zij maar een beperkt aantal opdrachten aan.

Wat kan Sajet Fotografie je bieden?

Als fotograaf ben ik vooral rustig en op de achtergrond aanwezig. Ik vraag geen ongemakkelijke poses, maar begeleid jullie op een ontspannen manier door de foto shoot. Zo krijgen jullie foto’s waar jullie jezelf in herkennen. Hiervoor trek ik alles uit de kast. Of ik nou plat op de grond moet liggen of in een boom moet klimmen, niks is te gek voor mij. Mijn stijl kenmerkt zich door warme, natuurlijke en sfeervolle foto’s en wordt ook vaak omschreven als puur. Ik ben altijd op zoek naar dat wat de kern en het karakter is van jou, je gezin of je huisdier. Naast een fotoshoot bied ik ook allerlei producten aan zoals fotoalbums, wanddecoraties etc. Geen standaard collectie, maar volledig naar jouw wens.

Wie gingen je voor?

Klanten waarderen Sajet Fotografie om de persoonlijke en ongedwongen benadering waardoor zij zich totaal niet ongemakkelijk voelen en hierdoor dus de meest authentieke en natuurlijke foto's krijgen. Juist de kleine onopvallende - maar juist liefdevolle - tussendoormomenten worden ook vastgelegd, waardoor de klanten erg verrast zijn door het resultaat.

Foto's

Bruidsfotografie detail door Sajet Fotografie Bruidsfotograaf in Rotterdam

Sajet Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Foto bewerking / afwerking
Fotograaf
Trouwfotograaf

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Dierenfotografie
Evenementen fotografie
Familiefotografie
Geboortefotografie
Kinderportretten
Locatiefotografie
Locatiefotografie
Loveshoot
Natuurfotografie
Newbornfotografie
Portretten
Rouwfotografie
Sportfotografie
Trouwreportages
Uitvaartfotografie
Zwangerschapsfotografie

Locatie

Afscheidsfotografie
Bij u thuis
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Digitale media
Fotobewerking

Onze locatie

Sajet Fotografie


Wijdehof 38 3075 DT Rotterdam
06-46045006 Klik om te bellen