Sasien Photography


August Vermeylenlaan 16 5531 TW Bladel
0614573883 Klik om te bellen

Over Sasien Photography

Waarom is Sasien Photography de beste keuze voor jou?

Op de foto gaan niet alleen voor de mooie beelden, maar ook voor een onvergetelijke ervaring van samen zijn. Laten we elkaar inspireren en het fotoverhaal schijven van jullie liefde.

Meer over Sasien Photography:

Sta je voor een speciaal moment in je leven: een bruiloft, een zwangerschap, een geboorte? Of wil je van een dagelijks moment (bijvoorbeeld een wandeling met de hele familie of appelflappen bakken met je kids) een bijzondere herinnering maken? Het is mijn passie als fotografe een deel uit te maken van jullie avontuur en er tastbare herinnering van te creëren. Dat is iets wat mij enorm veel voldoening geeft.

Wat kan Sasien Photography je bieden?

Als lifestyle fotografe vertel ik een echt authentiek verhaal met behulp van natuurlijk, warm licht in een ontspannen, vertrouwde omgeving. Ik streef naar mooie en spontane plaatjes; thuis, op een buiten locatie of een locatie naar je keuze. Foto’s die laten zien wie je bent, wat je voelt op dat moment. Ik wil graag een compleet verhaal vertellen, jullie verhaal in foto’s. Daarbij gaat het mij niet alleen om het eindresultaat, maar ook dat je geniet tijdens de reportage.

Wie gingen je voor?

Het is een groot eer voor mij om jullie familie fotograaf te worden, om jullie kids te zien groeien, jullie liefde vast leggen, mooie momenten met jullie meemaken. (Jonge) gezinnen die van de dagelijkse momenten mooie herrieneringen willen maken, die niet bang zijn om zichzelf te zijn, en genieten van elkaar zijn van harte welkom.

Foto's

Sasien Photography in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Fotojournalist

Soorten fotografie

Evenementen fotografie
Familiefotografie
Groepsportretten
Kinderportretten
Newbornfotografie
Portretten
Trouwreportages
Zwangerschapsfotografie

Locatie

Bij u thuis
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Digitale media
Fotobewerking

Onze locatie

Sasien Photography


August Vermeylenlaan 16 5531 TW Bladel
0614573883 Klik om te bellen