Sharon Fotografie


Beukenhout 18 3991 PV Houten

Over Sharon Fotografie

Ik ben Sharon, 36 jaar, opgegroeid in Houten, getrouwd met Mario en trotse moeder van twee prachtige meiden Siënna en Manoa.

Energiek, open en eeuwig enthousiast! Creatief, gedreven, altijd vrolijk en niet stil kunnen zitten. Zo zou je mij in het kort kunnen omschrijven. Ik ben een twijfelkont, als ik me op mijn gemak voel een flinke kletskous en ik denk altijd en overal in beelden en verhalen oftewel, een visuele verhalenverteller.

Iedere keer opnieuw maakt mijn hart een sprongetje wanneer ik liefdevolle, pure verhalen mag vastleggen. Ongedwongen momenten, zonder poespas, gewoon zoals jij bent!

MIJN MISSIE

Mijn werk draait om meer dan mooie beelden maken. Ik wil jou helpen om de herinnering van het leven te bewaren voor nu, maar vooral voor later! Dit doe ik op 2 manieren.

ALS FOTOGRAAF

Leg ik de mooiste hoogtepunten maar ook dagelijkse momenten van het leven vast. Elk bijzonder moment verdient het om vereeuwigd te worden, zodat je er keer op keer van kunt genieten.

VOOR MOEDERS

Met heel veel passie help en inspireer ik moeders (to be) om waardevolle momenten vast te leggen én tastbaar te maken zodat zij én volgende generaties voor altijd kunnen genieten van dierbare herinneringen. Dit doe ik middels de mobiele presets en fotografie cursussen.

Foto's

Sharon Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Trouwfotograaf

Soorten fotografie

Familiefotografie
Geboortefotografie
Newbornfotografie
Trouwreportages
Workshops fotografie
Zwangerschapsfotografie

Locatie

Op locatie

Overige diensten

mobiele preset (Maak van jou 'gewone' telefoon foto een warme professionele foto met een wauw-gevoel!) voor
Online (fotografie)cursussen

Team

Onze locatie

Sharon Fotografie


Beukenhout 18 3991 PV Houten