Sonja Velda Fotografie


Voorhelmstraat 23-003 2012 ZM Haarlem
06 29291001 Klik om te bellen

Over Sonja Velda Fotografie

PHOTOGRAPHY IS THE MEMORY OF OUR LIVES. 

Fotografie is mijn grote passie. Ik ben iemand die in beelden denkt in plaats van woorden. Fotografie is daarom voor mij een zeer bijzondere uitvinding. Het biedt de mogelijkheid bijzondere en unieke momenten vast te leggen en deze herinneringen levendig te houden.

Dankzij mijn sterk inbeeldend vermogen en mijn intuïtie voor wat werkt op een foto,  kan ik door spelen met  het licht de puurheid van een persoon of omgeving vastleggen. Ik hou van werken met daglicht zodat het totaal beeld rust uitstraalt en alle aandacht naar de uitstraling van de persoon, het object, het huis of het interieur gaat.

Naast kinderportretfotografie heb ik mij ontwikkeld en gespecialiseerd in interieur & lifestylefotografie. Dankzij deze ervaring, ben ik ook de ideale fotografe voor vastgoed en commerciële bedrijfsfotografie.

Interieur & Lifestyle fotografie

Binnen het domein interieur en lifestylefotografie heb ik ruime ervaring met het creëren van binnenkijkers voor verschillende woon & lifestyle bladen, alsmede het verzorgen van fotoreportages in opdracht van diverse bedrijven. 
Door zoveel mogelijk gebruik te maken van natuurlijk licht en de aandacht te leggen op een specifiek element in het interieur, stralen mijn foto’s rust en puurheid uit.

Commerciële en bedrijfsfotografie

De digitale wereld is niet meer uit ons leven te bannen. Of het nu gaat om een online kijkje in de keuken van een bedrijf of verkoop via een webwinkel, de juiste beelden dragen bij aan het commerciële succes en de identiteit van een onderneming. 
Als commerciële fotografe, weet ik de juiste bedrijfssfeer vast te leggen die voldoet aan de merkwaarden van een organisatie. Voor verschillende opdrachtgevers heb ik hun bedrijfsfotografie verzorgd.

Vastgoed fotografie

Dankzij mijn ruime ervaring als interieurfotograaf ben ik ook zeer goed inzetbaar als vastgoedfotograaf. Ik verzorg voor verschillende makelaars de professionele woningfotografie. Hierbij onderscheid ik mij door het authentieke karakter van de woning of het pand te belichten. Ik ga op zoek naar de kleine verborgen bijzonderheden van het pand, zodat deze in zijn meest zuivere vorm wordt vastgelegd.
Naast het fotograferen van de buitenkant en binnenkant van het huis, kan ik ook de totale presentatie verzorgen met 360 graden foto's, video en plattegronden.

Workshops

Naast mijn fotografieopdrachten verzorg ik óók op maat gemaakte workshops interieurfotografie en 1-daagse groepsworkshops kinderportret fotografie.

Kinderportretgrafie

Na mijn studie aan de Fotovakschool te Amsterdam heb ik mij toegelegd op kinderportretfotografie. Geïnspireerd door onder andere de Belgische fotograaf Stefan van Fletteren, heb ik vele portretten van kinderen mogen maken.
Ik neem uitgebreid de tijd voor de kinderen die voor mijn lens verschijnen om de ongedwongen blik van het kind vast te leggen, waardoor je nieuwsgierigheid gewekt wordt. Als je naar deze portretten kijkt vraag je je af waar het kind aan denkt.

KLANTEN : RTL, EIGENHUIS EN TUIN | SANOMA | VT-WONEN | EIGENHUIS EN INTERIEUR | STIJLVOL WONEN | WECO WALLCOVERINGS | SIES HOME INTERIOR DESIGN | ESSENZA HOME | KARWEI | NIEUWMAKELAARDIJ  | TICA | BRUYNZEEL KEUKENS | DOUX LUXURY & COMFORT | GERT SNEL | STRETTOINTERIEUR | EARTHWARE oa.

Foto's

Interieur fotografie

Sonja Velda Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Architectuurreportages
Bedrijfsreportages
Interieurreportages
Kinderportretten
Locatiefotografie
Portretten
Workshops fotografie

Locatie

In de studio
Op locatie

Onze locatie

Sonja Velda Fotografie


Voorhelmstraat 23-003 2012 ZM Haarlem
06 29291001 Klik om te bellen