Sportsnap.nl


Duchattelstraat Duchattelstraat 2596 EL Den Haag
06 10555455 Klik om te bellen

Over Sportsnap.nl

SportSnap is een collectief van sportfotografen. Meer dan 10 fotografen hebben een goed oog voor alle soorten van sportfotografie in de regio Haaglanden en de Metropool regio. Onze top fotografen maken wekelijks professionele beelden van de diverse sporten. Dat doen we voor diverse media, sporters en clubs. Maar ook voor jou!

Wij zijn inzetbaar en gespecialiseerd in wedstrijd foto's, teamshoots en sportevenementen. Actiefoto's van een belangrijke wedstrijd of een serie van een sport team voor de website? We gaan graag voor je aan de slag. Binnen ons team vindt je specialisten in de sporten: American Football, Atletiek, Badminton, Basketbal, Beach Soccer, Cricket, Handbal, Hockey, Honkbal, IJshockey, Judo, Korfbal, Rugby, Tafeltennis, Tennis, Voetbal, Waterpolo, Zaalhockey, Zaalvoetbal en Overige sporten.

Staat jouw sport er niet bij? ook dan kan je ons vragen wat de mogelijkheden zijn. We zijn altijd op zoek naar een sportieve uitdaging.

Wil je als club een serie website foto's willen hebben of ben je op zoek naar een parner die alle thuiswedstrijden van je sportclub vastlegt? Wij doen dit al voor een aantal clubs. Daardoor wordt niet alleen de sport gepromoot, maar de beelden brengen ook de club goed in beeld.

Soms is een uitwedstrijd in Den Haag of de Rijnmond Rotterdam metropool een beetje ver om naar toe te gaan, laat dan je IJshockeyfoto, Badmintonfoto, hockeyfoto, waterpolofoto, handbalfoto, honkbalfoto, cricketfoto, korfbalfoto, basketbalfoto, voetbalfoto of rugbyfoto gewoon door sportsnap foto maken.

Bij Sportsnap gaan fotografie en sport hand in hand. Kijk eens op www.sportsnap.nl

Sportsnap voor jouw regionale sportfotografie

Foto's

Basketbal

Sportsnap.nl in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Fotojournalist
Zakelijke fotografie

Soorten fotografie

Evenementen fotografie
Groepsportretten
Persfotografie
Sportfotografie

Locatie

Op locatie

Overige diensten

Vormgeving
Webdesign

Onze locatie

Sportsnap.nl


Duchattelstraat Duchattelstraat 2596 EL Den Haag
06 10555455 Klik om te bellen