Stapfoto


Dellenparkweg 6 8161 AP Epe
06 13162430 Klik om te bellen

Docent fotografie in vooral creatieve technieken
Specialistische kennis over bedrijfsfotografie
Sinds 2004 fulltime professioneel fotograaf

Over Stapfoto

Stapfoto werd in 2004 opgericht door Liesbeth van Asselt. Vanuit Stapfoto geeft Liesbeth behalve fotografiecursussen voor beginners en gevorderden, heel veel creatieve fotoworkshops. Onder het motto: beter leren fotograferen en leren flitsen hoeft niet saai te zijn! Op een speelse manier ervaren hoe en waarom dingen werken, is toch veel leuker dan een saai technisch verhaal aanhoren? Liesbeth staat vooral bekend om haar lightpainting workshops, maar ze geeft o.a. ook workshops paintsplash, blacklight, creatieve technieken, de magie van de flitser en en rook gecombineerd met gekleurd ledlicht en gobo's. Voor meer informatie ga je naar.

Naast het geven van cursussen en workshops, is Liesbeth bedrijfsfotograaf onder de naam L!ESBETH. Gespecialiseerd in branding en fotografie voor websites. Ze zorgt er in een ontspannen sfeer voor dat je aan het eind van de fotoshoot een mooie serie professionele foto's hebt. Foto's die precies laten zien wie je bent en wat je doet. Als bedrijfsfotograaf brengt ze het unieke van jouw product of dienst in beeld, maakt een profielfoto, laat interactie met klanten zien, fotografeert het pand en de werkplek(ken). En natuurlijk de bevlogenheid van jou en je eventuele medewerkers in actie. Ze geeft dus een kijkje achter de schermen, maakt sfeerbeelden. Juist deze persoonlijke beelden zijn voor mensen de reden om door te klikken op je site.

Voor zzp'ers ontwikkelde Liesbeth een uniek concept; de Grow your brand dag. Een dag waarop je samen met 5 andere zzp'ers op de foto gaat. Liesbeth maakt vanuit haar bedrijfskundige achtergrond een beeldplan, regelt de locatie en een lekkere lunch. En jullie zijn elkaars figuranten, dus dat is ook geregeld. En om het compleet te maken krijg je vooraf een kledingadvies en mag je gratis deelnemen aan haar workshop over fotomarketing, zodat je weet wat werkt en wat niet werkt. Na deze dag heb je een eigen beeldbank met 20 authentieke foto's. Omdat je deze dag samen met andere zzp'ers doet, is de prijs natuurlijk veel lager dan bij een individuele fotoshoot, da's toch ook mooi meegenomen!

Foto's

Schilder

Stapfoto in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Zakelijke fotografie

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Groepsportretten
Industriële fotografie
Locatiefotografie
Portretten
Reclamefotografie
Workshops fotografie

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Digitale media
Fotobewerking

Onze locatie

Stapfoto


Dellenparkweg 6 8161 AP Epe
06 13162430 Klik om te bellen