Studio Retouched


Adenauerlaan 86 5252 BM Vlijmen
073 8510617 Klik om te bellen

Ervaren fotorgaaf voor de Rijkspoverheid
Meerdere drones inzetbaar
Eigen printservice

Over Studio Retouched

Studio Retouched is professioneel in fotobewerking, fotografie en dronebeelden voor de Rijksoverheid, het bedrijfsleven, stichtingen en vele andere professionals.

U kunt hier óók als particuliere cliënt prima en voordelig terecht voor uw fotowerk. Kijk bijvoorbeeld eens naar alle afdrukmogelijkheden. Zelfs een boek vol verhalen en gerestaureerde foto’s laten maken is hier mogelijk.

Dronefotografie helemaal hot! Het is nu eenmaal een goedkope en snelle manier om luchtfoto’s te maken. Studio Retouched is gecertificeerd om zakelijke opdrachten met een drone uit te mogen voeren. Bijvoorbeeld voor de makelaardij, het waterschap, bouwbedrijven maar ook voor de Rijksoverheid. Ook als particulier kunt u vanaf nu de hoogte in!

Studio Retouched restaureert de oude, dierbare ansichtkaart van uw grootvaders winkel voor een nieuwe, grote afdruk. Maar ook een flinke selectie foto's professioneel laten nabewerken kunt u vanaf nu uit handen geven. Studio Retouched kan complexe afbeeldingen voor u bewerken, maar ook een logo, uitnodiging, poster of een complete lay-out ontwerpen. Desgewenst laat u een mooie afdruk maken van het eindresultaat, of een moderne website om alle foto's heen. Studio Retouched werkt snel, doelgericht en ... is scherp geprijsd!

In spoedgevallen is Studio Retouched 7 dagen per week inzetbaar. U krijgt altijd een persoonlijke benadering, gedegen vrijblijvend advies en snel het eerste resultaat. 

Studio Retouched is thuis in grote én kleine opdrachten!

Foto's

Luchtfoto, gemaakt met een professionele drone, van Vlijmen bij Den Bosch

Studio Retouched in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Fotojournalist

Soorten fotografie

Architectuurreportages
Bedrijfsreportages
Industriële fotografie
Interieurreportages
Landschapsfoto’s
Locatiefotografie
Locatiefotografie
Luchtfotografie
Natuurfotografie
Persfotografie
Portretten
Reclamefotografie
Reisreportages
Rouwfotografie
Uitvaartfotografie
Woningfotografie

Locatie

Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Digitale media
Fotobewerking
Fotoretouche
Vormgeving

Onze locatie

Studio Retouched


Adenauerlaan 86 5252 BM Vlijmen
073 8510617 Klik om te bellen