Theo Fotografie


Lange Weide 35 4827 MB Breda
0611511392 Klik om te bellen

Over Theo Fotografie

Focus on whta's important!

Wie ben ik?
Als fotograaf leg ik herinneringen vast voor later. Herinneringen aan een bruiloft bijvoorbeeld, maar ook aan een uitvaart. Hoe voelde dat moment, wie waren erbij en hoe verliep de dag? Een goede fotoreportage geeft je de mogelijkheid om later terug te kunnen kijken op speciale momenten. Daarbij help ik je graag.

Ik ben Theo van Velthuijsen, geboren in 1968 en woonachtig in Breda. Ik ben het gezicht achter Theo Fotografie. Van oorsprong ben ik ICT’er, maar via verschillende omzwervingen ben ik uitgekomen op dit prachtige beroep: fotograaf! 

Mijn karakter omschrijf ik het liefst als vrolijk, positief ingesteld, nieuwsgierig, creatief, empathisch en meedenkend. Verder word ik blij van dansen, lezen, familie en reizen. Wil je mij ’s nachts wakker maken? Neem dan een pakje kano’s mee!

Fotoshoot plannen
Het liefst fotografeer ik mensen en hun emoties. Daarbij staan de wensen van de klant centraal. Wat is het doel van een fotoshoot, heeft de klant een locatie in gedachten en is een bepaalde stijl van belang? Samen bedenken we hoe de shoot gaat verlopen en wat daarvoor nodig is. Ik heb oog voor detail en ben niet snel tevreden. Samen gaan we voor het perfecte plaatje. Tijdens een fotoreportage probeer ik er altijd voor te zorgen dat mensen zich op hun gemak voelen. Alleen op die manier krijg je de leuke spontane foto’s die ik graag maak. Na het fotograferen van een reportage krijg ik vaak te horen dat mensen nauwelijks in de gaten hadden dat er een fotograaf rondliep. Dat is ook mijn bedoeling. Je zult niet merken dat ik er ben, totdat je de foto’s ziet!

Fotograaf in Breda
Meestal werk ik als fotograaf in Breda en omgeving maar reis graag Nederland door voor jullie reportage. Ik ken gave plekken in het centrum, maar ik maak ook vaak foto’s in het Mastbos en andere natuurgebieden rond Breda. Ook buiten Breda is mij niet onbekend. Locaties die ik nog niet ken, verken ik vooraf, zodat ik weet waar de leukste plekken zijn voor een mooie fotoreportage.

Meer weten?
Ik ben eerlijk en open in alles wat ik doe. Heb je vragen? Stel ze gerust! Je mag alles van mij weten. Stuur een berichtje via het contactformulier of bel 06-115 11 392

Foto's

Theo Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Evenementen fotografie
Familiefotografie
Groepsportretten
Loveshoot
Portretten
Trouwreportages

Locatie

Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Digitale media
Fotobewerking

Onze locatie

Theo Fotografie


Lange Weide 35 4827 MB Breda
0611511392 Klik om te bellen