Thomas Dorff Fotografie


Ypesteinerlaan 57 1851 WG Heiloo

Over Thomas Dorff Fotografie

Sinds mijn vroege jeugd ben ik al gepassioneerd door fotografie, mede door mijn vader die zowel in Rusland, Duitsland en Nederland actief was als gerenommeerd hobbyfotograaf en mij de kneepjes van de (analoge) fotografie bijbracht.

Ik benader fotografie op een artistieke en fotojournalistieke wijze. Mijn fotografie is communicatief en creatief gebruik van licht en omgeving draagt bij aan een duidelijk herkenbare stijl.

Werkzaam als zelfstandig freelance fotograaf voor bedrijven, hotels, non-profit organisaties en particulieren, al dan niet in samenwerking met webdesigners of communicatieprofessionals, met als doel hun beeldcommunicatie naar een hoger niveau tillen.

Ik fotografeer ongedwongen en natuurlijk. Dat maakt elke foto-opdracht telkens tot een klein avontuur. Techniek heb je in je vingers, maar het inspelen op de situatie en het sociale contact maakt voor mij fotografie tot een persoonlijke ontdekkingstocht.

Bedrijfsfotografie (interne en externe communicatie/product/portret) Publiciteitsfotografie (brochures/magazines/website/social media) Portretfotografie (particulieren) 

 
 

Foto's

Thomas Dorff Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Foto bewerking / afwerking
Fotograaf
Fotostudio
Headshots
Zakelijke fotografie

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Groepsportretten
Interieurreportages
Persfotografie
Portretten
Productfotografie
Woningfotografie

Locatie

Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking
Fotoretouche

Onze locatie

Thomas Dorff Fotografie


Ypesteinerlaan 57 1851 WG Heiloo