Trouwfoto's Nederland


Elzenlaan 57 9103 RD Dokkum
06 83449403 Klik om te bellen

Enthousiasme en vriendelijkheid
Onopvallend maar met oog voor de details
Dronefotografie voor een hemels perspectief

Over Trouwfoto's Nederland

Mijn naam is Tim Groeneveld en ik ben eind 2020 gestart met Trouwfoto's Nederland. Ik had toen 7 jaar ervaring als concertfotograaf en wist inmiddels goed hoe ik met de camera om moet gaan in diverse lichtomstandigheden. Als free-lancer voor de lokale omroep kan ik mijzelf onopvallend bewegen en toch de belangrijke momenten en details voor het bruidspaar vastleggen. Ik richt mij op bruiloften in Noord-Nederland. Trouwreportages maken vind ik geweldig omdat ik een bijdrage mag leveren aan de grote dag van een gelukkig bruidspaar. Ik hou van de sfeer op bruiloften en word helemaal enthousiast van het maken van trouwreportages op mooie locaties die helemaal zijn ingericht voor jullie unieke bruiloft. Ik houd van een styling waar tijd en aandacht aan is besteed. De tranen, de emoties een bruiloft, dat probeer ik in de lens te vangen.

Kinderen op de bruiloft vind ik geweldig vanwege hun spontaniteit. De mooiste trouwfoto’s zijn voor mij spontane foto’s van het bruidspaar en de gasten maar natuurlijk ook de trouwfoto’s met de familie en alleen het bruidspaar. Dát is wat ik in beelden vast wil leggen. Dit doe ik niet alleen met de normale camera's maar ook met een drone.

Ik kan het volledige fotografietraject voor bruidsparen verzorgen. Van een Love-shoot vooraf bij de kennismaking tot een prachtig trouwalbum na afloop. Een online album dat voor jaren staat met alle nabewerkte foto's er in. Een fysiek album dat het bruidspaar zelf kan selecteren en waarvan zij zelf kunnen bepalen welke foto's er in mogen komen.

Mag ik ook úw trouwfotograaf zijn?

Zeker op uw bruiloft

Foto's

Bruidspaar bij Bonifatiuskapel in Dokkum

Trouwfoto's Nederland in het kort

Soort fotograaf

Trouwfotograaf

Soorten fotografie

Loveshoot
Trouwreportages

Locatie

Op locatie

Overige diensten

Digitale media
Fotobewerking

Onze locatie

Trouwfoto's Nederland


Elzenlaan 57 9103 RD Dokkum
06 83449403 Klik om te bellen