Van Oijen Fotografie


De Nielt 35 5432 ME Cuijk
0622701511 Klik om te bellen

Over Van Oijen Fotografie

Een kind is vol leven en leeft bij de dag! Dat is het mooie onbevangene van kinderen. Ze staan nog zo onschuldig in de wereld en zijn vaak heel open en eerlijk. Maar het is ook druk. Weken en maanden, zelfs jaren gaan zo snel voorbij. Leg een paar van die mooie kindermomenten vast voor ze groot zijn en doe het nu! Laat mij samen met jullie kind even in zijn of haar moment leven en spontane, eerlijke, echte beelden maken. Je zal blij zijn dat je het gedaan hebt en de foto’s zullen je dierbaar worden!

Tijdens deze fotoshoot zul je je niet opgejaagd voelen, even een moment waarop niks hoeft en je alleen maar kan genieten van je kind! Ik neem de tijd voor jullie en zorg ervoor dat we lol gaan hebben! Je kind hoeft niet te poseren en we gaan naar een plek waar jullie het fijn vinden, thuis, jullie tuin, een parkje of misschien het strand, zolang het maar bij jullie past!

Je zult jezelf wel afvragen: En wat kost dan zo’n fotoshoot? Omdat foto’s maken maatwerk is zullen de tarieven afhangen van jullie wensen. Hierdoor betaal je nooit teveel! Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en hoor heel graag meer over jullie wensen en jullie kind(eren)!

Neem vrijblijvend contact op voor uitgebreide informatie.

Van Oijen Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Fotostudio

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Groepsportretten
Kinderportretten
Locatiefotografie
Locatiefotografie
Portretten
Productfotografie
Trouwreportages

Locatie

Bij u thuis
Op locatie

Overige diensten

Digitale media
Fotobewerking

Onze locatie

Van Oijen Fotografie


De Nielt 35 5432 ME Cuijk
0622701511 Klik om te bellen