Vincent Schiphorst Fotografie


Buorkerij 118 8941 AN Leeuwarden

Over Vincent Schiphorst Fotografie

Waarom is Vincent Schiphorst Fotografie de beste keuze voor jou?

Dromen – Een foto roept een halt toe en schept nieuw leven. Boort nieuwe werkelijkheden aan. Maakt dromen zichtbaar. Ontmaskert illusies en schept nieuwe. Het analoge tijdperk heb ik niet gekend, dus bakken met fixeer en ontwikkelaar kom je bij mij niet tegen.

Meer over Vincent Schiphorst Fotografie:

Beeldbewerking– Daar en tegen houd ik mij bezig met hoogwaardige digitale beeldbewerking. Soms extreem toegepast, vaak ook bijna onzichtbaar. Portretfotograaf – Via mijn beeldscherm geef ik mijn werk een extra touch. Fotografie en digitale beeldbewerking zijn voor mij een paspoort geworden naar creatieve vrijheid. Fotograferen is veel meer dan gezichten van mensen vastleggen. Want gezichten van mensen gaan pas spreken als ze geregisseerd worden, en via een lens communiceren met de portretfotograaf, antwoord geven op zijn vragen. Antwoord– Ik heb nog honderden vragen te stellen, en ben op zoek naar de gezichten die er antwoord op willen geven.

Wat kan Vincent Schiphorst Fotografie je bieden?

Portretfotograaf – Naast portretfotograaf ben ik bezig met mixed media art, film en het maken van eigen muziek voor mijn filmproducties. Een samenvatting van wat ik gemaakt heb en waar ik momenteel mee bezig ben tref je op mijn website. Nieuws en achtergronden tref je op mijn blog. Mobiel–Het maken van pure portretfoto's is mijn passie. Maar ook een rouwreportage of een huwelijk behoort tot de mogelijkheden.

Vincent Schiphorst Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Glamourfotografie
Kinderportretten
Modefotografie
Persfotografie
Portretten
Rouwfotografie
Uitvaartfotografie
Workshops fotografie

Locatie

Afscheidsfotografie
In de studio
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Fotobewerking
Videoreportages

Onze locatie

Vincent Schiphorst Fotografie


Buorkerij 118 8941 AN Leeuwarden