Wendy van Bree Fotografie


Johan Willem Frisostraat 85 2713 CB Zoetermeer
06-48720274 Klik om te bellen

Over Wendy van Bree Fotografie

Wendyvanbree Fotografie wordt gevormd door Wendy van Bree, gepassioneerd ontwerpster, fotografe en grafisch ontwerpster.

Wendy van Bree heeft 4 jaar Interieurarchitectuur aan de kunstacademie van Rotterdam gestudeerd. Hier heeft zij jarenlang fotografie les gevolgd. Door architectuur-ontwerpen te maken, leer je composities te creëren in plaats van vast te leggen. Bij architectuur wordt er ook een geheel plaatje ontworpen, en om iets te verkopen moeten alle details kloppen. Dit inzicht probeert Wendy ook altijd te gebruiken bij het fotograferen. Zij is altijd op zoek naar het perfecte plaatje!

Wendyvanbree Fotografie staat voor spontane foto’s, het is dan ook altijd belangrijk een goede band met haar opdrachtgevers te hebben.

Wendy richt zich op veel soorten fotografie (bruiloften, portretten, producten, journalistiek) en op het ontwerpen van digitale bruidsboeken voor bruidsparen en andere fotografen.

Wendyvanbree Fotografie heeft een eigen studio, waarin veel opdrachten uitgevoerd worden. In de studio worden veelal portretten, kinderfoto's, familiereportages, modellen, dieren en producten gefotografeerd. Ook is Wendy werkzaam als schoolfotografe. Door haar creatieve kijk op kinderfoto's, probeert zij de huidige schoolfotografie compleet te vernieuwen! Niet meer de saaie standaard blauwe achtergrond, maar hip, trendy, spontaan of zelfs spelenderwijs.

Foto's

Wendy van Bree Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Architectuurreportages
Bedrijfsreportages
Glamourfotografie
Groepsportretten
Industriële fotografie
Interieurreportages
Kinderportretten
Locatiefotografie
Modefotografie
Pasfoto’s

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Digitale media
Fotobewerking
Vormgeving

Onze locatie

Wendy van Bree Fotografie


Johan Willem Frisostraat 85 2713 CB Zoetermeer
06-48720274 Klik om te bellen