Wendy van Kuler Fotografie


Lorentzweg 122 1223 HS Hilversum
06-12862675 Klik om te bellen

Over Wendy van Kuler Fotografie

Wendy van Kuler Fotografie gespecialiseerd in portret-, zwangerschaps-, newborn-, cake smash-, familie- en hondenfotografie. Voor families met kinderen maak ik gebruik van de playfull heart methode. Zodra kinderen vergeten dat ze op de foto "moeten" krijg je de mooiste foto's. spontaan en met veel plezier. Fotoreportage op locatie of in de studio. Er is keuze uit pakketten met een mooi handgemaakt fotoalbum in combinatie met digitale foto's of een pakket met alleen digitale foto's.

Profielfoto’s en zakelijke portretten zijn echt maatwerk.
De meeste van ons zijn niet gewend om voor de camera te poseren en ik neem altijd de tijd om je een op je gemakt te stellen, zodat je ontspannen mogelijk op de foto komt. We proberen verschillende poses en bij een zakelijk portret is er ook altijd tijd voor kledingwissels.

Om tot een optimaal resultaat te komen, bekijk ik graag je bestaande website en social media. De uitstraling van de bestaande media zijn een startpunt van de fotografie, je wil iets wat in de stijl past, maar waarschijnlijk zijn er ook wensen hoe je de nieuwe foto’s anders wil. Samen overleggen we wat voor een soort foto’s je graag wil hebben

Foto's

familiefotografie

Wendy van Kuler Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Familiefotografie
Groepsportretten
Kinderportretten
Locatiefotografie
Loveshoot
Natuurfotografie
Newbornfotografie
Portretten
Profielfoto's
Trouwreportages
Zwangerschapsfotografie

Locatie

In de studio
Op locatie

Onze locatie

Wendy van Kuler Fotografie


Lorentzweg 122 1223 HS Hilversum
06-12862675 Klik om te bellen